III Festival d’estiu de comunicació no violenta

L’Entorn

El Festival es realitzarà a l’Espai “Nueva Tierra”, a Piñuecar , Buitrago de Lozoya, Madrid.

El campament es troba en plena serralada de Madrid, en un entorn de bellesa natural, amb clima sec a l’estiu i amb temperatures agradables. La piscina del recinte i el pantà proper conviden a refrescar-se.

Allotjament

L’allotjament serà en espaioses cabanes de fusta, aïllades tèrmicament, que disposen de 8 places cada una equipades amb lliteres.

Si prefereixes portar la tenda de campanya, també hi ha la opció de poder acampar a la zona habilitada a dins del mateix del campament (el preu serà el mateix que anant a les cabanes).

Menjar

Podràs gaudir d’un menú ovo-làcteo-vegetarià durant tota l’estada, que tindrà present les aportacions nutricionals necessàries. Serà un menjar casolà cuinat diàriament al mateix campament. Els esmorzars, dinars i sopars es serviran al menjador comú, amb taules compartides. Per qüestions d’higiene, no es podran treure fora del menjador les taules, les cadires ni les safates.

 

Inscripcions

Per reservar la teva plaça, si-et-plau, omple les següents preguntes del formulari. Si sou varis membres d’una mateixa família, cal omplir un per persona i fer l’ingrés al compte de l’Asociación para la comunicación No violenta indicant el teu nom i cognoms.

 

Per últim, envia’ns el comprovant del teu ingrés al mail festivalcnv@gmail.com i et respondrem confirmant la teva plaça.

Titular: Asociación para la Comunicación NoViolenta

Entitat: Triodos Bank

Número de compte: 1491 0001 24 2009326824

IBAN: ES11 1491 0001 2420 0932 6824

 

Preus:

ATENCIÓ: Tots els preus que apareixen a continuació estan exempts d’IVA. Si no ets soci@, hauràs d’aplicar un 21% més.

 

A partir del 25 d’abril s’obre el període d’inscripcions amb el preu de venda anticipada que suposarà aproximadament un 15% de descompte.

Aquests preus inclouen totes les activitats, els tallers i l’allotjament (esmorzars, dinars i sopars des dels diumenge 23 fins el diumenge 30 de juliol)

 

Reservar plaça

Per a aquelles persones amb dificultats per realitzar el pagament complet, existeix l’opció de fraccionar el pagament en dos o tres vegades. Si és el teu cas, per reservar plaça anticipada amb el descompte, et demanem un ingrés mínim de 100€ abans del 30 d’abril. Consulta’ns!

 

Vols participar com a voluntari@?

Oferim 15 places de voluntariat per a aquelles persones que vulguin col·laborar amb el festival aportant treball, o per persones amb ingressos reduïts que no puguin pagar el festival complet.

Si és el teu cas, selecciona la casella “demano plaça de voluntari@” al formulari i junt@s valorarem quina activitat és la que més s’ajusta a tu. Principalment necessitarem persones compromeses per ajudar a la cuina i en el programa per a infants.

 

El preu de la plaça de voluntariat és de 189€ i inclou la participació en totes les activitats del campament, l’allotjament i el menjar a canvi del treball diari de 3 hores, en horari de matí o de tarda.

Què és la CNV?

La Comunicació no violenta (CNV) és un model desenvolupat per Marshall Rosenberg, centrat en la connexió a partir de l’expressió honesta i l’escolta empàtica. Posa l’atenció en l’observació, els sentiments i les necessitats, per comprendre i fer-nos comprendre des del cor, amb el conseqüent efecte sanador en les persones i les relacions. A partir d’aquí podem realitzar peticions que evitin el llenguatge valoratiu que etiqueta o defineix, trobant solucions on totes les persones guanyin.

PROGRAMA

El festival començarà el diumenge dia 23 de juliol a la tarda i durant tota la setmana s’oferiran tallers i sessions sobre CNV.

A partir de les 19:00h del diumenge 23 de juliol hi haurà una taula d’acollida per donar la benvinguda, ubicar-te al campament i a les 21:00h ens trobarem per sopar. Després del sopar hi haurà la nostra primera nit d’activitats d’animació del campament.

El festival acabarà el diumenge 30 de juliol després de dinar.

L’horari general de la setmana es detalla a continuació:

 

HORA ACTIVITAT
08:00h-09:00h Espai obert: estiraments, yoga, meditació..
09:00h-09:30h Esmorzar
10:00h-10:45h Trobada grupal
11:00h-13:30h Tallers de comunicació no violenta
13:30h-14:30h Sessions d’empatia / temps lliure
14:30h-15:15h Dinar
15:30h-17:00h Activitat oberta / temps lliure
17:00h-19:45h Tallers de comunicació no violenta
20:00h-20:45h Dols i celebracions
21:00h-21:45h Sopar
22:30h-00:00h Espai obert a l’animació